1

Helårspension

Siden 1965

4

Spørgsmål?

ring: 56283434

5

Hver kat sit bur

ring: 56283434

Hundepension2019-02-20T14:09:37+00:00

Hundepension i Køge


Står du og skal på ferie, eller har du måske brækket benet? Så kan det være nødvendigt at få nogle andre til at tage sig af din hund. I de tilfælde ønsker man at få passet sin hund af nogle, man føler sig tryg ved. Men det er ikke altid muligt at få venner eller bekendte til at tage sig af den – især ikke, hvis det er for et længere stykke tid.

Hunden er også bedre kendt som menneskets bedste ven. Derfor ønsker de fleste mennesker også det allerbedste for deres hund. Og det er bestemt ingen undtagelse, når man ikke selv har mulighed for at passe den.

Hundepension med fokus på tryghed


Hos Vallø Dyrepension sørger vi for, at din hund har det godt, når du selv er forhindret i at tage dig af den. Uanset hvor lang tid, det drejer sig om.

Hos os får hver hund sin egen boks med tilstødende overdækket løbegård. På den måde kan din hund få frisk luft uanset vejret. Derudover har vi mange udendørs løbegårde, hvor hundene kan hygge og boltre sig. Ønsker du, at få badet din hund og klippet negle på den, så klarer vi gerne dette – du skal bare sige til.

Hos Vallø Dyrepension sørger vi for, at alle bokse rengøres og desinficeres, inden din hund flytter ind. Vi får foretaget dyrlægkontrol 4 gange årligt. Her gennemgås alt for at tjekke, om det er, som det skal være. Du kan derfor være sikker på, at du afleverer din hund i trygge omgivelser i vores hundepension.

Kontakt os


Skal vi passe på din bedste ven? Så ring til os på 56283434 eller udfyld vores bestillingsformular.

Du er også altid mere end velkommen til at komme og besøge vores hundepension i Køge, inden du bestiller plads til din hund.

Det er et krav fra myndighedernes side, at alle hunde er vaccineret inden for det sidste år, hvorfor du skal fremvise dokumentation for vaccinationen, når du afleverer hunden hos os. Kan du ikke fremvise en vaccinationsattest, bliver din hund vaccineret af vores dyrlæge.

Åbningstider

Mandag – Fredag

08.00-12.00 & 14.00-18.00

Lørdag – Søndag og helligdage

08.00-12.00

Vi holder lukket for ind og udlevering:
Påskedag, Pinsedag, Juledag og Nytårsdag

Ferielukket i uge 3 og uge 47.