Skip to main content

HUNDEPENSION DER TILBYDER HUNDEPASNING MED FOKUS PÅ TRYGHED

Står du og skal på ferie, eller har du måske brækket benet? Så kan det være nødvendigt at få nogle andre til at tage sig af din hund. I de tilfælde ønsker man at få passet sin hund af nogle, man føler sig tryg ved, men det er ikke altid muligt at få venner eller bekendte til at tage sig af den – især ikke hvis det er for et længere stykke tid.

Hunden er også bedre kendt som menneskets bedste ven. Derfor ønsker de fleste mennesker også det allerbedste for deres hund – og det er bestemt ingen undtagelse, når man ikke selv har mulighed for at passe den.

Hos Vallø Dyrepension sørger vi for, at din hund har det godt, når du selv er forhindret i at tage dig af den, uanset hvor lang tid du har behov for hundepasning på vores hundepension. Vi er beliggende i Herfølge, og det er således let at finde til vores hundehotel, hvis du for eksempel kommer fra Solrød, Køge eller andre steder på Sjælland.

Vi sørger for den bedste hundepasning

Hos os får hver hund sin egen boks med tilstødende overdækket løbegård. På den måde kan din hund få frisk luft uanset vejret. Derudover har vi mange udendørs løbegårde, hvor hundene kan hygge og boltre sig. 

På vores hundepension sørger vi for, at alle bokse rengøres og desinficeres, inden din hund flytter ind. Vi får foretaget dyrlægekontrol fire gange årligt. Her gennemgås alt for at tjekke, om alt er, som det skal være. Du kan derfor være sikker på, at du afleverer din hund i trygge omgivelser i vores hundepension.

Ønsker du en billig pris på hundepasning? Så kan du med fordel klikke her

Kontakt os og book et ophold på vores hundepension

Skal vi passe på din bedste ven til nytår, mens du er på ferie eller under andre omstændigheder? Så ring til os på 56283434 eller udfyld vores bestillingsformular.

Du er også altid mere end velkommen til at komme og besøge vores hundepension, inden du bestiller plads til pasning af hund.

Det er et krav fra myndighedernes side, at alle hunde er vaccineret inden for det sidste år, hvorfor du skal fremvise dokumentation for vaccinationen, når du afleverer hunden hos os. 

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag

08.00-12.00 & 14.00-18.00

LØRDAG – SØNDAG OG HELLIGDAGE

08.00-12.00

Vi holder lukket for ind og udlevering:
Påskedag, Pinsedag, Juledag og Nytårsdag

Ferielukket i uge 3 og uge 47.