Skip to main content

KATTEPENSION DER TILBYDER DEN BEDSTE KATTEPASNING

Skal du på ferie, og mangler du pasning af kæledyr i ferien, så kan du med god ro i maven vælge vores dyrepension.

Hos Vallø Dyrepension i Herfølge tager vi os kærligt af din hund eller kat, når du ikke selv har mulighed for det. Vi ønsker at skabe tryghed for både dig og dit kæledyr, så du roligt kan overlade dit kæledyr til os i forbindelse med for eksempel ferie. Vores kæledyrspension har en central beliggenhed, hvis du for eksempel kommer fra Køge, Solrød eller andre steder på Sjælland.

Vi passer godt på din kat i vores kattepension

Når du skal vælge en dyrepension til din kat, er det vigtigt, at du vælger en, som både du selv og din kat er tryg ved. På den måde sørger du for, at katten har det godt, mens du er afsted, og samtidig sikrer du, at du selv kan holde ferie med ro i maven.

Hos os i Vallø Dyrepension sørger vi for, at din kat også får en dejlig ferie eller et trygt ophold til nytår.

Din kat får sit eget bur med højt til loftet, som er rengjort inden indcheckning. Buret indeholder både kattehule og kradsetræ, så din kat har alle muligheder for både at lege og hvile sig. Du er naturligvis velkommen til at medbringe kattens egen kurv og legetøj, hvis du ønsker det.

På vores kattehotel er maden en del af prisen for kattepasning. Vi sørger for, at din kat får sund og nærende mad. Vi bruger forskellige typer tørfoder fra Arion, så vi kan dække forskellige behov hos killinger, voksne og seniorer.

Kontakt os for kattepasning eller yderligere information

Skal vi tage os af din kat, mens du er afsted? Så udfyld vores bestillingsformular eller ring til os på 56283434 for at bestille pasning af kat. Vi tilbyder en billig pris på kattepasning, og ved at klikke her

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle katte være vaccineret inden for det sidste år.

ÅBNINGSTIDER

Mandag – fredag

08.00-12.00 & 14.00-18.00

LØRDAG – SØNDAG OG HELLIGDAGE

08.00-12.00

Vi holder lukket for ind og udlevering:
Påskedag, Pinsedag, Juledag og Nytårsdag

Ferielukket i uge 3 og uge 47.