1kattepension i køge

Helårspension

Siden 1965

4

Spørgsmål?

ring: 56283434

5

Hver kat sit bur

ring: 56283434

Kattepension2021-04-27T13:25:28+00:00

Kattepension der tilbyder den bedste kattepasning

Skal du og din familie på ferie, men mangler du nogle til at passe på familiens højtelskede kat?

At have en kat eller et andet kæledyr kræver lidt mere planlægning end ellers. Man kan nemlig ikke bare efterlade katten alene hjemme og forvente, at den kan klare sig selv. Det er derimod nødvendigt, at man har nogle til at passe katten, give den mad, tømme kattebakken og eventuelt lukke den ind og ud, så den kan få noget luft.

Men det er ikke altid en mulighed at få venner eller familie til at passe ens kat, når man ikke selv er hjemme til det. Har du brug for kattepasning, er vores kattepension derfor et oplagt valg. Vi holder til i Herfølge, og vi har derfor en god beliggenhed, hvis du for eksempel kommer fra Køge, Solrød eller det øvrige Sjælland.

Kontakt os

Vi passer godt på din kat i vores kattepension

Når du skal vælge en dyrepension til din kat, er det vigtigt, at du vælger en, som både du selv og din kat er tryg ved. På den måde sørger du for, at katten har det godt, mens du er afsted, og samtidig sikrer du, at du selv kan holde ferie med ro i maven.

Hos os i Vallø Dyrepension sørger vi for, at din kat også får en dejlig ferie eller et trygt ophold til nytår.

Din kat får sit eget bur med højt til loftet, som er rengjort inden indcheckning. Buret indeholder både kattehule og kradsetræ, så din kat har alle muligheder for både at lege og hvile sig. Du er naturligvis velkommen til at medbringe kattens egen kurv og legetøj, hvis du ønsker det.

På vores kattehotel er maden en del af prisen for kattepasning. Vi sørger for, at din kat får sund og nærende mad. Vi bruger forskellige typer tørfoder fra Arion, så vi kan dække forskellige behov hos killinger, voksne og seniorer. Foruden tørfoderet forkæler vi også din kat med lidt fisk i form af enten rejer, makrel eller torskerogn.

Kontakt os for kattepasning eller yderligere information

Skal vi tage os af din kat, mens du er afsted? Så udfyld vores bestillingsformular eller ring til os på 56283434 for at bestille pasning af kat. Vi tilbyder en billig pris på kattepasning, og ved at klikke her

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle katte være vaccineret inden for det sidste år. Hvis ikke du kan fremvise en vaccinationsattest, foretager vores dyrlæge vaccination af din kat i forbindelse med opholdet på vores kattepension.

Efterlad trygt jeres kat på vores kattepension i Køge

Åbningstider

Mandag – Fredag

08.00-12.00 & 14.00-18.00

Lørdag – Søndag og helligdage

08.00-12.00

Vi holder lukket for ind og udlevering:
Påskedag, Pinsedag, Juledag og Nytårsdag

Ferielukket i uge 3 og uge 47.