1

Helårspension

Siden 1965

4

Spørgsmål?

ring: 56283434

5

Hver kat sit bur

ring: 56283434

Kattepension2019-02-20T14:09:37+00:00

Kattepension i Køge


Skal du og din familie på ferie, men mangler I nogle til at passe på familiens højtelskede kat?

At have en kat eller et andet kæledyr kræver lidt mere planlægning end ellers. Man kan nemlig ikke bare efterlade katten alene hjemme og forvente, at den kan klare sig selv. Det er derimod nødvendigt, at man har nogle til at passe katten, give den mad, tømme kattebakken og eventuelt lukke den ind og ud, så den kan få noget luft.

Men det er ikke altid en mulighed at få venner eller familie til at passe ens kat, når man ikke selv er hjemme til det.

Vi passer godt på jeres kat i vores kattepension


Når I skal vælge en dyrepension til jeres kat, er det vigtigt, at I vælger en, som både I selv og jeres kat er trygge ved. På den måde sørger I for, at katten har det godt, mens I er afsted. Og samtidig sikrer I, at I selv kan holde ferie med ro i maven.

Hos os i Vallø Dyrepension sørger vi for, at jeres kat også får en dejlig ferie.

Jeres kat får sit eget bur med højt til loftet, som er rengjort inden indcheckning. Buret indeholder både kattehule og kradsetræ, så jeres kat har alle muligheder for både at lege og hvile sig. I er naturligvis velkomne til at medbringe kattens egen kurv og legetøj, hvis I ønsker det.

Hos Vallø Dyrepension er maden en del af prisen for kattepension. Vi sørger for, at jeres kat får sund og nærende mad. Vi bruger forskellige typer tørfoder fra Arion, så vi kan dække forskellige behov hos killinger, voksne og seniorer. Foruden tørfoderet forkæler vi også jeres kat med lidt fisk i form af enten rejer, makrel eller torskerogn.

Kontakt os


Skal vi tage os af jeres kat, mens I er afsted? Så udfyld vores bestillingsformular eller ring til os på 56283434.

Af sikkerhedsmæssige årsager skal alle katte være vaccineret inden for det sidste år. Hvis ikke I kan fremvise en vaccinationsattest, foretager vores dyrlæge vaccination af jeres kat.

Efterlad trygt jeres kat på vores kattepension i Køge

Åbningstider

Mandag – Fredag

08.00-12.00 & 14.00-18.00

Lørdag – Søndag og helligdage

08.00-12.00

Vi holder lukket for ind og udlevering:
Påskedag, Pinsedag, Juledag og Nytårsdag

Ferielukket i uge 3 og uge 47.